Cateringmedewerker productiekeuken FAJE

Kom jij als flexibele parttime CATERINGMEDEWERKER (M/V) ons team versterken? 

FAJÉ catering & events groeit

Wij zijn, zoals de naam al zegt een horecabedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van catering & events. Vanuit ons pand in Hilversum werken wij met een zeer gedreven, jong, dynamisch, flexibel en vooral enthousiast team. Dag in dag uit werken wij vol passie, vanuit onze productiekeuken, een slag in de rondte om al onze opdrachtgevers te voorzien van onze ambachtelijke creaties. Zoals het bereiden van belegde broodjes tot kwalitatief hoogwaardige lunchgerechten. Verder het bereiden van buffetten tot het klaarzetten en ook bezorgen in de hele Gooi regio en daarbuiten. Kortom smaakvolle producten om je vingers bij af te likken.

En… dat gaat lekker! Er heerst een positieve sfeer in ons familiaire team en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Onze klantenkring is super tevreden en dat willen we graag zo houden. Maar het wordt wel een beetje té druk momenteel! Om er nou voor te zorgen dat we ook in de toekomst onze klandizie tevreden kunnen houden zijn wij met spoed op zoek naar cateringmedewerker.

Als ons nieuwe teamlid 

Ben je samen met je collega’s verantwoordelijk van uitgaande bestellingen. Jij functioneert goed onder druk en denkt altijd vanuit perspectief van de klant. En vindt het leuk om met regelmaat bij één van onze bedrijfsrestaurants te staan in Hilversum. 

  • kan als de beste belegde broodjes, lunchgerechten en hapjes bereiden; 
  • snapt als geen ander dat een flexibele inzet een absolute must is; 
  • weet hoe je bestellingen klaarzet en checkt op onze hoge kwaliteitstandaard; 
  • bent altijd bereid om samen met jouw collega’s de keuken netjes te houden.

Het volgende heb je sowieso al in huis:

  • Aantoonbare ervaring in de horeca en/of catering;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een servicegerichte houding;
  • Een klantvriendelijke glimlach; 
  • Kennis van HACCP; 
  • Een proactieve houding;
  • Rijbewijs B;

Verder ben je natuurlijk flexibel inzetbaar. 
Ben je minimaal 3 dagen per week inzetbaar? In de toekomst is het mogelijk om je uren uit te breiden. Werktijden zijn voornamelijk overdags maandag t/m vrijdag. 

Daarvoor terug krijg je een zeer afwisselende functie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mag je je vol trots ‘Cateringmedewerker van FAJÉ catering & events’ noemen.

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak kans op deze mooie uitdagende functie! Stuur je cv en motivatie naar mariette@fajecatering.nl  en wie weet kan je binnenkort dan bij ons aan de slag… 
 
 

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.