Concept

concept

Wilt u zorgeloos genieten van een feest in uw eigen tuin? Dan bent u bij FAJÉ catering & events aan het goede adres. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak zowel in een op maat gemaakt food concept als de inrichting van uw tuin. Dus geen problemen met wat u moet inkopen, geen overtollige dranken en altijd voldoende en het juiste glaswerk. En wat dacht u van het inschenken van de drankjes? Onze gastvrouwen nemen graag alles voor u uithanden.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Food spots

Naast het verzorgen van buffetten, leveren wij ook food spots. Food spots kunnen met diverse food items worden samengesteld. Bijvoorbeeld in thema’s als Hollands, Arabisch, Italiaans. Hierbij zijn de gerechten en aankleding afgestemd op de thema’s. De foodspots staan verdeeld over de beschikbare ruimte.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Winter barbecue

FAJÉ catering & events heeft alles in huis om voor u een winter barbecue te verzorgen en aan te kleden.

Denkt u bijvoorbeeld aan picknick tafels aangekleed met wintervachtjes, vuurkorven, strooibalen, lantaarns en sfeer verlichting.

Vanaf de Green Egg maakt onze kok de lekkerste winterse vleesgerechten zoals geroosterde speenvarken, Duitse bratworst, spareribs of een hertenbiefstuk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Pizza Houtoven

Wilt u een feestje geven in Italiaanse sfeer of als uitbreiding bij een Italiaans buffet? Dan is de Pizza houtoven een heerlijk alternatief doordat de pizza op echt houtvuur wordt gebakken geeft dit een authentieke smaak aan de pizza. Wij nemen een uitgebreid pakket aan toppings mee, zodat de gasten hun eigen pizza naar smaak en wens kunnen samenstellen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Borrelmeisje

De dames van FAJÉ catering & events kleden zich graag om tot Borreldame. In een thema met passende kleding serveren zij bijvoorbeeld een Hollands kaasplankje, borrelkroketjes in diverse smaken en een variëteit aan zoetigheden.

Wij denken graag met u mee om uw evenement met verrassende borreldames uniek te maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.

Copyright © FAJÉ catering & events. All rights reserved.