De passie en gedrevenheid die wij in onze gerechten, service en aankleding leggen, zit ook bij onze leveranciers in het bloed. Veelal familiebedrijven die de liefde voor de natuur en lekker eten van huis uit mee hebben gekregen.

Onze leveranciers zijn een bron van kennis. Zij zijn dagelijks met hun vak bezig en zijn van grote waarde om onze visie uit te voeren. Daarom selecteren wij zorgvuldig onze leveranciers om te kijken of zij bij ons passen. De leveranciers moeten de keuken dienen en niet andersom.

Met trots presenteren wij onze partners, de leveranciers:


Heeren van Loosdrecht uit Loosdrecht

Initiatiefnemers Jan Lagrouw en George Herschbach  noemen zichzelf croquetteur général van de Heeren van Loosdrecht.

De croquetten onderscheiden zich door de zuivere bouillon met scharrelrundvlees, een kruidenmelange en verse groenten. Om de smaak te verdiepen wordt de groentebouillon dubbel getrokken. Het zoutgehalte is laag, minder dan 1%. Met natuurlijke kruiden, o.a. lavas, worden ze hoger op smaak gebracht.

 

Schulp Sappen uit Breukelen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht.

 

Bakker Bos uit Hilversum

Voor het allerlekkerste brood uit de omgeving bestelt Rosco Catering alles bij Bakker Bos uit Hilversum. Bakkerij Bos is in opgericht 1953 in Maartensdijk door bakker Gijs Bos, de opa van de huidige eigenaar. Het was echt een dorpsbakker met een winkel in een dorp van misschien 1000 inwoners en nog 4 andere bakkers. Uiteindelijk is Bakkerij Bos als enige bakker overgebleven en in de jaren ’70 en ‘80 uitgegroeid naar een regionale bakker met 4 winkels. In 1989 heeft Bakker Bos de bakkerij Schrader in Hilversum overgenomen met alleen maar horecaleverantie en dit is in 1993 samengevoegd met alle bakkerijen van Bakker Bos, zodat de hele productie in Maartensdijk plaatsvindt.

 

Smolders uit Breukeleveen

Smolders is de gebakspecialist van Breukeleveen en omstreken.

De bakkerij ligt landelijk gelegen tussen de Loosdrechtse en Breukeleveense plassen.

Het gebak wordt ambachtelijk en met veel aandacht en volgens traditioneel receptuur bereid. Smolders’ specialiteit is het warm aanleveren van appelbollen, appelslofjes en hartige producten.

 

Vers grossier Van Oosterom uit Hilversum

Op 2 januari 1930 begon Willem van Oosterom  een melkzaak aangevuld met melk, boter, kaas en eieren. Deze producten werden huis aan huis afgeleverd.

Hij vestigde zich aan de Laarderweg te Hilversum waar hij ook startte met een hoenderpark genaamd  “de Klingel”. Dagelijks konden daar verse eieren worden gekocht en zonodig kon ook een verse kip worden geleverd.

Nu sedert 1930 en twee generaties verder, is het een groothandel, in handen van de drie kleinzoons en hun echtgenotes. Samen proberen deze een zo goed en uitgebreid mogelijk product te leveren. 

Copyright © FAJÉ catering & events. All rights reserved.