Zakelijk

Zakelijk

Zoekt u een sfeervol kerstontbijt met uw medewerkers op uw eigen locatie of een onvergetelijk kerstdiner met een heerlijk buffet dan bent u bij ons aan het goede adres.Wij zorgen niet alleen voor de catering maar u kunt bij ons ook terecht voor een mooi gedekte tafel, borden & bestek, glaswerk en gastvrouwen die al het werk voor u uit handen nemen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al een aantal hapjes en buffetten voor uw bedacht.

Een geruststellende gedachte is dat alles corona proof bereidt wordt in onze HACCP gecertificeerde productiekeuken. De bezorging van uw bestelling gaat altijd volgens de actueelste richtlijnen van het RIVM. Wel zo een veilig idee.

Heeft u dieetwensen dan kunnen wij dit voor u aanpassen. Mail of bel onze sales afdeling voor een op maat gemaakte offerte.

Sinterklaas- en Kerstpakketten bestellen via FAJÉ catering! 

Waarderen en trakteren, dat doe je wanneer je een geschenk aan je medewerkers cadeau geeft. Het is iets waar vaak het hele jaar naar uitgekeken wordt. Dan wil je ook dat het in de smaak valt bij uw medewerkers.

Daarom hebben wij dit jaar een mooi assortiment voor u samengesteld met onze partners. Dit jaar bieden wij Sinterklaas- en kerstpakketten aan in diverse prijsklassen.

Bekijk hier ons aanbod

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.