Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Flexibel kunnen schakelen, maar dan 'zonder gedoe'. Dát is onze insteek als het gaat om onze bedrijfscateringservice. In onze eigen productiekeuken in Hilversum staat ons goed op elkaar ingespeelde team elke dag de mooiste verse gerechten te bereiden om echt je vingers bij af te likken!


Onze eigen bezorgdienst garandeert vervolgens stipte en juiste levering. Alles bij ons gebeurt dus in eigen huis en in goede samenhang. We hebben zelf dus de volledige controle op het proces en daarmee garanderen wij een consistente en hoge kwaliteit. Bijkomend voordeel: Één aanspreekpunt; dat is wel zo makkelijk. Naast onze productiekeuken faciliteit kunt u er ook voor kiezen om de gerechten op uw locatie zelf door ons vriendelijke en vakkundige team te laten bereiden. Of we combineren de twee opties gewoon.


Heel veel is dus mogelijk. Dat geldt ook voor de vergaderservice, het bedrijfsfeest of dat speciale event. Met bedrijfscatering van FAJÉ bent u volledig 'culinair ontzorgt'. Zónder logge bestelprocedures, maar wél met hele korte lijnen. Zónder ingewikkelde spelregels, maar wél met een enorme dosis enthousiasme. Wij genieten dagelijks van ons mooie vak. Wij zijn weliswaar een 'kleine speler' op de markt, maar daarom juist is snel schakelen onze kracht. Wij bewegen heel graag met u mee en wat we beloven doen we ook echt. U zult merken dat we ook veel beloven!


Elk bedrijf is anders en juist dát maakt ons vak zo boeiend! Of het nu gaat om Gemeente Hilversum of het Muziekcentrum van de Omroep, van Aimvalley tot Brandweer Gooi en Vechtstreek: Voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers in de Gooiregio mogen wij elke dag weer ons vakmanschap bewijzen. Dat doen we professioneel, flexibel en met passie!


Klinkt dat goed? Neem volledig vrijblijvend contact met ons op en we vertellen u er graag meer over!

Wij denken graag met u mee!

Naast food & drinks bieden wij een totaalconcept aan. Vul ons offerte formulier in, dan komen wij met een passend voorstel.

Wilt u persoonlijk advies?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Vergadering

Overwerken

Crew catering

Bedrijfsfeest

Opening

1ste paal/oplevering

Event catering

Copyright © FAJÉ catering & events. All rights reserved.