Bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Heeft u een bedrijfskantine en zoekt u een cateraar die uw kantine dagelijks voorziet van eerlijke en lekkere producten?


FAJÉ catering werkt met de lekkerste seizoensgebonden producten wat terug te zien is op het bord. Steeds meer bedrijven willen hun personeel voorzien van goede en eerlijke maaltijden tijdens de werkdag. Niet alleen is dit een goede service naar uw personeel en klanten toe, maar bevordert het ook de werk ethiek binnen uw bedrijf. Met een goede maaltijd achter de kiezen werk je nou eenmaal beter!


Ons concept bestaat uit een heerlijke lunch voorzien van, onder andere, verse salades, verrukkelijke soepen, een ruime keuze aan gezonde snacks, dagelijks vers en ambachtelijk brood en een yoghurtbar. We zien het niet alleen als onze missie om mensen gezonder en verantwoorder te laten eten, maar hierover ook meer bewustzijn te creëren.

Onze aandacht ligt steeds meer in het verzorgen van catering voor bedrijfskantines. FAJÉ catering verzorgt nu bij een aantal bedrijven dagelijks de bedrijfscatering met succes. Onze opdrachtgevers zijn o.a.:

Brandweer Gooi en Vechtstreek
Gemeente Hilversum
AimValley


Door onze prachtige gerechten, vers/eerlijke producten en duurzaamheid maken wij dagelijks mensen blij.

Wij denken graag met u mee!

Naast food & drinks bieden wij een totaalconcept aan. Vul ons offerte formulier in, dan komen wij met een passend voorstel.

Wilt u persoonlijk advies?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Vergadering

Overwerken

Crew catering

Bedrijfsfeest

Opening

1ste paal/oplevering

Event catering

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.