Gastvrouw -heer FAJE

FAJÉ ZOEKT EEN GASTVROUW/ -HEER

Ben jij die gastvrouw / gastheer waarbij flexibel werken op het voorhoofd geschreven staat? Je doet niets liever dan afwisselend werken en je begrijpt heel goed wat ‘hospitality’ betekent? Jouw glimlach is oprecht en zorgt voor positiviteit in jouw omgeving?  

Dan zijn wij op zoek naar jou, want ons FAJÉ-team is op zoek naar een gastvrouw / -heer die als twee druppels water lijkt op jou! 
Als gastheer/gastvrouw ben je dagelijks verantwoordelijk voor de ontvangst van onze gasten. Je bent het eerste aanspreekpunt; het visitekaartje van ons bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van een ontvangst moment, borrel met hapjes, diner of compleet feest voor zakelijke en particuliere klanten. 

Jij?  

  • je verwelkomt de gasten met een glimlach;
  •  je hebt passie voor de horeca; 
  • je bent flexibel inzetbaar; 
  • je bent representatief;
  •  je bent communicatief vaardig; 
  • je kan goed in teamverband werken, maar zeker ook zelfstandig weet je helemaal de juiste draai te vinden. 

Wij? 

Wij zijn FAJÉ catering & events; een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van catering & events. Vanuit ons pand in Hilversum werken wij met een zeer gedreven en enthousiast team. Jong, dynamisch, flexibel en no-nonsense zijn termen die bij ons passen. 
FAJÉ werkt voornamelijk in de regio Gooi & Vechtstreek, maar ook daar buiten is FAJÉ een bekend begrip aan het worden. 
Onze opdrachtgevers zijn heel divers, net als onze opdrachten. Vanaf de catering voor een lunch tot aan een compleet aangeklede barbecue voor een mediabedrijf: We hebben het allemaal in huis! Onze vaste klantenkring bestelt dagelijks bij ons lunches, borrelhappen of buffetten.  

Niet alleen food bij FAJÉ!

Het verzorgen van de tent, meubilair, bloemen, verlichting, geluid voor een evenement? FAJÉ regelt het! Onze eigen poule met gastvrouwen / -heren die wij op evenementen in kunnen zetten vormen natuurlijk een belangrijk en onlosmakelijk deel van ons bedrijf. 
Reageer vandaag nog en wie weet maak jij kans op een fantastische plek in ons jonge, dynamische en groeiende bedrijf 
 
Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak kans op deze mooie uitdagende functie! Stuur je cv en motivatie naar mariette@fajecatering.nl  en wie weet kan je binnenkort dan bij ons aan de slag… 
 
 

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.