Dungesneden carpaccio van de haas afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, Parmezaan, kappertjes, zongedroogde tomaat en pestomayonaise
Carpaccio van rode biet, kruim van geitenkaas, balsamico en pijnboompitjes
Plateau met diverse soorten Italiaanse hammen en worsten
Stukjes wrap o.a. caprese, carpaccio, gegrilde kip en gerookte zalm
Huisgemaakte tonijnsalade
Luxe opgemaakte schaal met diverse soorten gerookte vis o.a. zalm, gekruide makreel, garnaaltjes en paling
Plateau met gemarineerde olijven, gegrilde groenten, hummus en tomatenchutney
Warme gerechten
Warme beenham in honing-mosterd saus
Gemarineerde kip in een pittige satésaus
Gemarineerde en gegrilde bospaddenstoelen
Hierbij serveren wij
Versgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en tapenade
Mini brioche bolletjes
Onze buffetten zijn samengesteld op basis van een afname van minimaal 10 personen. Bestellingen voor minder dan 10 personen zijn mogelijk. Hierbij wordt de samenstelling van het buffet (de gerechten) afgestemd op het aantal personen. De buffetten worden geleverd exclusief bord en bestek, inclusief buffet materialen als chafing dishes, opscheplepels en servetten. Borden en bestek zijn tegen een meerprijs bij te bestellen en mogen vuil retour.