Medewerker spoelkeuken

Kom jij als flexibele AFWASSER voor de ochtend (M/V) ons team versterken?

FAJÉ catering & events groeit 

Wij zijn, zoals de naam al zegt een horecabedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van catering & events. Vanuit ons pand in Hilversum werken wij met een zeer gedreven, jong, dynamisch, flexibel en vooral enthousiast team. Dag in dag uit werken wij vol passie, vanuit onze productiekeuken, een slag in de rondte om al onze opdrachtgevers te voorzien van onze ambachtelijke creaties. Zoals het bereiden van belegde broodjes tot kwalitatief hoogwaardige lunchgerechten. Verder het bereiden van buffetten tot het klaarzetten en ook bezorgen in de hele Gooi regio en daarbuiten. Kortom smaakvolle producten om je vingers bij af te likken. 

En… dat gaat lekker! Er heerst een positieve sfeer in ons familiaire team en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Onze klantenkring is super tevreden en dat willen we graag zo houden. Maar het wordt wel een beetje té druk momenteel! Om er nou voor te zorgen dat we ook in de toekomst onze klandizie tevreden kunnen houden zijn wij met spoed op zoek naar een afwasser.  

Als ons nieuwe teamlid ben je verantwoordelijk voor een soepel lopende spoelkeuken en zorg jij ervoor dat alles op soepel verloopt. Jij zorgt voor blinkende glazen, glimmend bestek en schone servies wat weer de deur uit kan naar onze klanten toe. Voor je collega’s in de productiekeuken zorg jij ervoor dat alle messen, pannen en snijplanken weer schoon zijn.  
Alles wat binnenkomt sorteer je direct, was je af en controleer je scherp, want je collega’s in de keuken en de bediening hebben het direct weer nodig. En al werk je snel, je bent zorgvuldig – niemand zit te wachten op gebroken borden en glazen.

Wij zoeken iemand voor 2  ochtenden in week, werktijden zijn ongeveer van 09.00-13.00u. Uitbreiding van dagen en uren in de toekomst mogelijk.  

Wat heb jij? 

  • Je bent flexibel en af en toe op zaterdagochtend werken vind jij geen probleem 
  • Je bent een vrolijke, stressbestendige teamplayer 
  • Je bent sociaal zeer vaardig 
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je bent heel kritisch 
  • Je komt uit de omgeving van Hilversum

Wat kun je van ons verwachten? 

  • Een dynamische, gevarieerde baan 
  • Marktconform salaris volgens horeca cao 
  • Flexibele werkomgeving 
  • Een bruisend team met leuke collega's 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak kans op deze mooie uitdagende functie! Stuur je cv en motivatie naar mariette@fajecatering.nl  en wie weet kan je binnenkort dan bij ons aan de slag… 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.