Over Ons

FAJÉ catering & events is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van catering & events die opereert in een dynamische branche. In ons pand in Hilversum werken wij met gedreven en enthousiaste medewerkers. FAJÉ catering & events werkt voornamelijk in de regio Gooi & Vechtstreek, maar ook daar buiten. 


Onze opdrachtgevers zijn heel divers, net als onze opdrachten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de catering voor een zakelijke borrel tot aan een compleet aangeklede bruiloft.
Wij onderscheiden ons door de klantgerichte service en constante kwaliteit!

 

Historie

FAJÉ Catering & Events bestaat uit de eigenaren Fabian & Mariëtte Broers. Fabian begon zijn carrière als medewerker bij een catering bedrijf in Utrecht, na 10 jaar maakte hij de overstap om voor zichzelf te beginnen en startte in 2010 Rosco Catering Hilversum, toen nog gevestigd in Loosdrecht. Vanuit een kleine keuken startte hij in zijn eentje het cateringbedrijf.

Na 7 jaar staat er inmiddels een groot nieuw pand in Hilversum met een professionele keuken, opslag en kantoorruimte. Ondertussen is het team flink uitgebreid en werken wij met een enthousiast team van medewerkers zowel in de keuken als op kantoor.

Daarnaast is er nog een vaste poule van de leukste gastvrouwen die wij inzetten op onze vaste locaties en events.

Per 1 januari 2019 zijn de jonge ondernemers Fabian & Mariëtte verder gegaan onder de naam FAJÉ catering & events. Na ruim 8 jaar samengewerkt te hebben met Rosco Utrecht willen Fabian en Mariëtte graag hun eigen visie en uitstraling kunnen uitdragen onder deze nieuwe bedrijfsnaam.

De naam FAJÉ komt voort uit de voorletters van eigenaren Fabian en Jet.

Copyright © FAJÉ catering & events. All rights reserved.