Vacature catering medewerker MCO

Cateringmedewerker MET EEN MUZIKAAL TINTJE! 


Wil jij werken in een unieke en muzikale horecagelegenheid?  
Weet jij wat 'hospitality' betekent? 
Woon jij in (de omgeving van) Hilversum?  
Dan is dít je kans! 
Voor onze unieke locatie: Muziekcentrum van de Omroep (MCO) zijn wij op zoek naar representatieve en vooral enthousiaste Cateringmedewerkers parttime 20 uur 
 
WAAR KOM JE TE WERKEN? 
Het Muziekcentrum van de Omroep is niet 'zomaar' een locatie. Het is hét bruisende culturele centrum van Hilversum. Dit historische gebouw is tevens de thuisbasis voor o.a. het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor, het Metropole Orkest, Globe Kunst en Cultuur en Db Mediagroep.  
Deze kunst- en muzieklocatie heeft zijn sporen ruimschoots verdiend en is over de hele wereld bekend. Dáár te mogen werken is, los van een mooie uitdaging, ook een hele eer! 
In de centrale hal van het MCO bevindt zich het Muziekcafé Elling en is het kloppende hart  waar de medewerkers en gasten van concerten terecht kunnen voor een heerlijke lunch, een kop koffie of een borrel.  
Het Muziekcentrum van de Omroep is veelzijdig! Los van bovenstaande kunst- en muziek evenementen vinden er ook regelmatig congressen en vergaderingen plaats, waarbij de catering divers en gewoon goed moet zijn en ook daar draag jij je steentje aan bij natuurlijk. 
Het café is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur  
 
Regelmatig zijn er concerten in het weekend waarbij ook het café geopend is. Zo af en toe verwachten wij je dan ook in het weekend maar, daar staat tegenover dat je bijna alle feestdagen vrij bent want dan is het centrum gesloten. 
WIE ZOEKEN WIJ? 
Je snapt het al: We zoeken geen 'gewone' medewerkers, nee, we zijn op zoek naar super enthousiaste medewerkers die snappen hoe je gasten het naar de zin maakt! Je bent gastvrij en het woord hospitality is een term die we jou niet hoeven uit te leggen. Je beseft dat je werkt op een historische locatie en dat jouw manier van handelen essentieel is voor een geslaagd bezoek van jouw gast. 
 
 
DIT HEB JIJ STANDAARD 'AAN BOORD':

  • Je hebt een gastgerichte mentaliteit 
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de horeca 
  • Je bent flexibel: zowel in aanwezigheid als in werkzaamheden 
  • Je bent collegiaal, stressbestendigheid en zelfstandig 
  • Je straalt energie uit, je bent betrokken en gastvrij 
  • Je bent representatief en hebt oog voor details en service met een glimlach 
  • Je ziet problemen en pakt ze aan
  •  Meedenken zit in jouw aard. Je laat je daarbij niet alleen leiden door je officiële takenpakket, maar bent zeker ook bereid om daarbuiten te denken. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan snel en maak kans op deze mooie uitdagende functie! Stuur je cv en motivatie naar mariette@fajecatering.nl  en wie weet kan je binnenkort dan bij ons aan de slag… 
 
 
 

Copyright © 2019 FAJÉ catering & events. All rights reserved.