Orzo salade met komkommer, abrikozen, bieslool en bosui
Griekse salade met feta, olijf, tomaat, komkommer, rode ui en paprika
Rode colewsla met rode biet, venkel, peen, spitskool en rozijntjes
Roseval aardappelsalade met kerrieroomsaus, rode peper, bosui, bieslook en ananas
Carpaccio van rode biet, kruim van geitenkaas, balsamico en pittenmix
Geroosterde courgette, hummus, tuinkers, rode ui en rucola
Warme gerechten
Geroosterde zoete aardappel met crème fraîche en bieslook
Gemarineerde en gegrilde bospaddenstoelen
Gebraden vegetarische gehaktballetjes in spicy tomatensaus
Lasagne van spinazie, ricotta en tomaat
Geroosterde groente zoals peultjes, doperwtjes, bloemkool, broccoli en venkel
Bijgerechten
Boerenbrood wit/mais en Waldkorn
Gezouten roomboter, olijven tapenade en hummus
Dit buffet is samengesteld op basis van een afname van minimaal 15 personen. De buffetten worden geleverd exclusief bord en bestek, inclusief buffet materialen als chafing dishes, opscheplepels en servetten. Borden en bestek zijn tegen een meerprijs bij te bestellen en mogen vuil retour.